-Què és un centre de negocis?
Un centre de negocis és un espai compartit per diferents empreses, amb personal administratiu al servei de les diferents empreses. Aquest personal gestiona l'atenció de trucades telefòniques. En aquest espai hi ha diferents despatxos equipats d'Internet, telèfon i tot el necessari per a instal·lar-se a l'instant. Ideal per a les empreses que volen muntar una oficina en una ubicació immillorable, amb la millor tecnologia donant a la seva empresa millor imatge i donat suport per grans professionals sense haver de fer una gran inversió.

Si la seva intenció és establir el seu propi despatx o oficina a Barcelona, li oferim la solució més còmoda i flexible, facilitant-li els serveis necessaris per al desenvolupament de les seves activitats, podent dedicar-se plenament al seu negoci sense haver de preocupar-se per l'administració, manteniment de l'oficina, ni del personal que està al seu servei.

CNAP Centre de Negocis, situat en el cor financer de la ciutat de Barcelona, posa a la seva disposició despatxos d'alt standing completament equipats, podent optar per interiors o exteriors, per a ser ocupats per una o dues persones i pel temps que vostès o la seva empresa necessitin.

llegir mes ...

Tingui una atenció personalitzada de les seves trucades telefoniques i no perdi oportunitats de negoci per no poder atendre-les. Conti amb un domicili social en la ciutat de Barcelona, una ciutat estratègica en el món dels negocis.

... llegir mes

............................................................................................

Llogui un o més despatxos completament equipats, llests per a entrar, amb línia telefònica al moment (recepció de cridades personalitzada inclosa), connexió a internet.

A més. des de CNAP podràs comptar amb les necessitats que es plantegin en l'entorn empresarial en els àmbits legals, fiscals, comptables i laborals. Consulta'ns!

llegir mes ...

 

 

 

 


inici sobre cnap oficina virtual serveis contacte